Насправді все в житті не просто.
Птахи від вітру не летять.
В житті ти перше слово мовив,
Не просто так ,бо лиш бажав.
Не марне все у цьому світі,
Ні я, ні капля ранньої роси.
Усі постанем перед богом,
Бо рівні перед ним.
Так от, до чого все я пишу,
Твори і будь собою між чужих,
Не бійся й слова мовить,
Бо ти такий один.
Роби помилки у міжрядді,
Пишайсь лиш собою, не чужим,
Бо всім дано нам існувати,
У світі марнім цім блукать…