чесно сказати не знаю
для кого я ручку тримаю
щоб друзям, як тiльки перерва, знов зачитати своi...
мабуть що нi!
"який свiт великий"
в дитинствi в уявi бував
тепер великим я став
i свiт той гiганський
малесеньким став
тому не для свiту пишу
це точно вам я скажу
свiй вiрш про кохання напишу
до тоi якоi нема.
пуста ти моя голова
як це нема?
э i чекаэ вона
та мабудь що нi
забула, незнаэ
других кохаэ
але, хiба так буваэ?
щоб забувала, минала.
квiтка моя Небозоре
ти трохи мене зачекай
я пiшки до тебе прийду
руку твою обiйму
i слово таке не порочне
тобi на вушко скажу...
"люблю"