Чому до мене не приходить
Любові Ангел, де Він є,
Чому Тебе я не зустрів ще,
То ж де той Рай, де щастя те.
Надію маю я , бо знаю
Що моя доля поруч є
Коли її я не чекаю
Вона прийде і обійме.
Її обійми нижні й теплі
Середнько моє заберуть
Та заспокоять мою душу
Вуста шепочуть: "Я вже тут".