Сонцеокий день розправив крила
В гороб'ячій гамі до-мажор ;
Розігнавши хмарові вітрила,
П'є зима із березнем кагор.
Сніговий кожух зняли дороги,
Одягнувши сіре пальтечко ;
Відіспавши сни до епілогу,
Пагінці зелені - ïжачком ...
У змаганнях пролісків і неба
Важко зрозуміти, хто синіш ...
І зростає впевнено потреба
У душі посіять весновірш ...
Привіт, Любо! Весна прийшла! Тепло принесла!
Люди кажуть, що лютий буде аномально теплий, а бабак каже, що зима буде затяжна...
Хто правий - не знаю, але від потепління аж літаю
Любов Ігнатова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Доброго дня!!!! У нас запахло весною! Радію без міри!
Дякую!!!!!
*У змаганнях пролісків і неба
Важко зрозуміти, хто синіш ...*
Любо, ви *генератор добра*.
чудовий, по-весняному, хвилюючий вірш
хай щастить вам і не хворійте
Любов Ігнатова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
отримавши такий заряд позитиву зранку від Іри, важко було не посміхнутися!
Дякую, Анно!!! Буду намагатися!