Що сталося, що сталося, не знаю.
Навколо все змінилось, як вві сні.
І серце вже не б’ється, серце грає,
І линуть кудись мрії, мов пісні.
Привабила мене, причарувала,
Твій погляд мимоволі я ловлю.
Душа моя раптово заспівала
Збентежене і ніжне «Я люблю».
Я сонячним промінчиком проб’юся
В твоє затаємничене вікно.
Теплом в тобі до краплі розчинюся
І стану твоїм духом і єством.
Нехай заграють мрії і бажання
Веселкою шалених почуттів.
Проміння мого ніжного кохання
Нам вистачить на тисячі життів.