Багато віршів я вже написав
Але про головне я лише зараз згадав
Про батьків, про сім'ю і про рідне й щасливе
Адже воно найцінніше, вічне і миле!
Є жінка одна яку я буду завжди поважати
Любити і слухати адже вона моя мати!
І її чоловік з якого приклад брати мають всі
Бо батько це мій і він голова сім'ї!
Хвилюються завжди вони про мене
І навіть тоді коли цього зовсім не треба
Буду любити їх завжди я найбільше
І жити, знаючи що вони поряд, буду сміливіше
Ще у мене є найкращий друг - мій брат
Він вийшов вже в житті на свій сміливий старт
Це найрозумніша дитина яка існує у всьому світі
І хай не ображаються за правду інші діти
Дякую моя улюблена сім'я що ви є у мене
І гордість прокидається коли кажуть - яка крута сім'я у тебе.
Живіть ви вічно, бо ви цього заслужили
І дякую батькам що ви мене саме таким народили!