Невимовне Щастя є у кожному житті.
Щастя, про яке не потрібно говорити,
А лишень Любити,
І заради нього жити!
Безліч у житті ролей
І здавалось би безцінних нам речей
Та єдина неповторна річ на світі,
Це тепло і щирість материнської душі…
Скільки щастя і любові,
Стільки ж сліз і стільки ж болю,
Переплетено з єдиною Любв`ю ,
Що теплом зігріє у холодну ніч,
І розвіє сумніви долоню.
А в очах, часом сумних,
Крик пронизливий мовчанням…
І до відчаю банальна втома…
Незвана гостя уночі,
Що вдень спадає пеленою.
І серденько натягнуте щосили,
Щодня, мов та струна, потрібні ноти грає…
І мало хто на світі знає,
Чого насправді воно бажає…