Десь в вишині далеко.
Де видно небокрай.
Летять, летять лелеки.
У рідний, у свій край.
Вони пробули зиму.
В далекій стороні.
Жили вони без дому.
Були на чужині.
І знову, знов в дорогу.
І знову переліт.
Від рідного порогу.
В далекий свій політ.
Злітаючи до неба.
Набрали висоту.
Лиш вишина їм треба.
Щоб бачить красоту.
Під крилами безмежна.
Оспівана в піснях.
Велична, незалежна.
Твоя й моя земля.
Десь в вишині, далеко.
Летять, летять лелеки.