Темна година буде доти,
поки відчувши дотик
не скажеш гряди.
Можна кричати "я проти".
Роззявивши широко ротик,
попсовим строєм іти.
Всім роздають джек-поти.
Знаходиш супер білетик
і ведедешся на понти.
Тепер усі стали патріоти.
Міліціонер має пістолетик,
стріляє у всіх хто жиди.
Думаєш що для пишнОти
зодягнеш на шию хрестик,
і це тебе зможе спасти?
Годі цієї марної гидоти.
Їж свій круглий бублик,
спробуй хоч раз цвісти.
А я, дочекавшись суботи
відчуваю ніжний дотик.
В молитві шепочую гряди!