Зацвіли червоні тюльпани.
І день від вогню все палає.
Запахнуть п'янкі ще каштани.
І будем ще й ми, як у раю.
Напилась, наїлась морозу,
І вогник вже більше не тліє.
Без тебе мій розум-не розум,
І серце моє кам'яніє.
В очах же палає ще свіча.
На серці розквітли троянди.
Я,наче та бистрая річка,-
На місці не вмію стояти.
Лелію частиночку серця,
Де зорі вогонь свій віддали.
А ніжність, надія, ну де ж ви?
У пріаві над небом пропали.