Біль, тривога серце охопили,
Заридала в розпачі душа,
Матір Божа, дай же мені сили
Розвіяти тугу в забуття.
Боже, поможи, благаю,
Знову серцю спокій поверни.
Може, на цім світі, я не знаю,
Є ще більш знедолені сини.
Ну а я Твоя дочка,Ісусе,
Може, провинилась, то прости.
Може, гріх невдуманий здійснила,
То за це шепочу молитви...