Гранітний бар'єр, величезна стіна,
Пробіглись букви по папері,
То між нами натягнулась струна,
То знов мелодрама в ефірі.
То кожна частинка мене розуміє,
То очі мої вже не плачуть,
І голос мій знов сказати не сміє,
А серце тобі все пробачить.
Чомусь знову буря у теплій пустелі,
Хурделиця гуляє в моєму літі,
То винен в тому ти, так вважаєш?
А насправді в цьому світі,
Твоєї вини я не відчую,
І навіть, якщо мене вб'ють слова твої, знаєш,
Я буду ангелом для тебе після смерті,
Бо душевні рани вже нічим не залатаєш...
27.11.2013
23:49