Як же жаль тебе, Україно!
Постарайся триматись сьогодні,
Ти сильна, ти наша родина
Простягаєм до тебе долоні,
Готові кричати щосили,
І боротись до смерті сьогодні,
Ми вже бандюків розгромили!
Стоємо хоч і руки холодні!
Нам є що сказати насправді,
Адже наша країна, як сонце
А тримається на волосині
Мова наша найкраща на світі
співаємо наче востаннє
І для всіх наші душі відкриті
серця заповняє кохання
Як же можна забути про нас
Наплювати, зганьбити, продати.
Тож настав нарешті цей час:
Боротись, молитись, кричати
За всіх хто загинули на війні,
За тих хто боровся за мову,
Тих хто писали найкращі вірші,
За тих чії душі вже в крові.
Тож тримайся ненька Батьківщина
Повір все добре буде скоро
Наша пісня солов`їна лине,
Згине наш найголовніший ворог!