Складаю перли: білі, чорні, сині,
У ретро сукні особливий шарм.
Тому сьогодні я, як Марлен Дітріх,
Шукаю ніжність у твоїх очах.
Якого кольору у тебе очі?
Зелені, карі, чи то неба синь
Дурманить так. Прощай мій спокій,
Живу і дихаю тепер я ним.
Нова сторінка, лише кілька літер,
Пишу на ній твоє ім`я.
Нове життя, як той наркотик
П`янить, дурманить, обійма.
Складаю перли у старе намисто,
Хай проживають ще одне життя.
Світанок, сонце, росянисті квіти.
Й цілунку дотик на моїх плечах.