Ця тема дійсно болюча,
Але нікуди не дітись,
Як збути владу падлючу,
Щоб стало легше всім жити?
Щоби батьки не ридали,
Що знову ціни підняли,
День на проліт працювали,
А вночі мізки ламали,
Як забезпечити нас,
Людей сильніших не знала,
З колін вставали у раз,
І знову в бій подавались.
Тут не простенне життя,
І милосердя лиш крихти,
Й за правду,за викриття,
Затопчуть й ти непомітний.
А мої батьки до речі,
Коли справу відкривали,
Вам, вершкам погані,
Ані хабаря не дали.
Тисячі вам в рота і
В кармани не вклали.
За що ви їх законами
Гнилими зажали!
Відкритись не даєте,
Ні митцю,ні поету!
Королі й принцеси,
на кабріолетах!
Да вам,товстопузі,
Вже давно на дієту,
Треба від пентхаусів
І ваших бенкетів!
Знаю,лай*о в фантику,
Краще виглядає,
Гребуть собі усе,
А хтось не доїдає.
Сталнінські репресії,
Лиш на сучасний лад,
Не доживуть до пенсії
І мізерних зарплат.
Агресія?
Да вам не вистачає грат,
Або щоб розстріляв
Найвідчайдушніший з солдат!
Нам штука в місяць,а вам вілла,
За що,що ви зробили?
Навіщо магазини,
Де вище хмари ціни?
Навіщо ця надія?
Навіщо ваші завтра?
У мене теж є мрія,
Й я хочу її зараз!
Забийте на всіх і
На долі всіх відлийте,
Ви просто ще не знаєте,
Що все у мене вийде..
ID:
461684
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 20.11.2013 15:23:51
© дата внесення змiн: 20.11.2013 15:26:42
автор: Heleny Ohwell
Вкажіть причину вашої скарги
|