Вибір складний потрібно завжди робити,
Перший ваш вибір - вмерти чи жити.
Здається відповідь очевидною буде,
Але завжди знайдуться знедолені люди.
Вибираємо друзів, знайомих і ворогів
Колись вибирали без волі рабів
Але не всилі люди завжди вибір розумно зробити
А потім жаліють і хочуть вмить себе вбити.
Кожен вибір ваш, люди, може змінити життя всіх близьких
Потрібно все ж притримуватись хоч принципів людських
Думати про світ і інших людей
І зменшити на планеті відсоток безглуздих смертей
Звичайно одному це важко зробити,
Але разом ми зможемо всім вік нам продлити
І може від цього в нас менше грошей буде
Але мир запанує скрізь і всюди!