Я хочу народити для тебе,
Щось особливе,неповторне до нині,
Кольори,ще небачені небом,
Доки не усвідомиш лиш з тобою-єдині.
Коли на відстані-молюся за тебе,
За новий твій видих,і за кожен твій вдих,
Щаслива,адже під одним небом,
Адже воно одне,покриває нас всіх.
Я хочу закричати про тебе,
Та боюсь що словам цього не відтворити,
Їду з розуму,чи може так треба?
Скружляти додолу й напівпритомною вити..
Й Боже,не треба більше нікого,
Народжена тобі,лише в мені розчинись,
Візьми ключі,замки і всі мої коди,
І зникни,світ,або нас лишись…....