За вікном гуляють хмари
Ллється дощ з небес холодних.
Тепло в хаті у Тамари,
І нема дітей голодних.
Грім і блискавка гуляє.
Виє вітер за вікном.
Білить хату та Тамара,
Маже тріщинки вапном.
Вся рожева, наче квітка
Пишна й статна, як на гріх.
Місить тістечко Тамара
На смачний сільський пиріг.
Прибирає в хаті гладко,
Вишиванки по кутках…
Дай же руки, мила матко!
Ти літаєш, наче птах…..