Чудо моє солодкаве,
сьогодні між нами туман.
Ти моє серце зірвало,
сотнями різних планет.
Сонце моє претепле,
яке ти сьогодні грайливе.
Я тобі сендвіч із маслом-
ти мені стоптане небо.
Серце моє не скалічене
на твоїх руках мирно спить.
Поцілунки гарячі, не лічені-
то між нами тумани горять.
Мої крила до тебе прикручені,
тож нехай наша мрія летить.
Я тобою занадто вже схиблена,
але, знаю, любов не болить...