Осіннє небо на асфальті
Складає з листя кольорові колажі.
Вигадує казки і пісні,
Дощем друкує тексти на чолі.
Танцює вітер дивні танці,
А жолуді мов новобранці,
Відкинувши свої брилі
Стоять як на параді у траві.
Потріскують дерева, мокнуть люди,
І під парканом жмуться голуби.
Кружляє осінь всюди
І вже в уяві будить
сумную ностальгію
по зимі….