Знічена до краю свічення,
Страчую тіло. В комині.
Малиновість губ і сутінок
Доводять мене до повені.
Свічення.
Малиновість.
Повені.
Благання долоньроздертості,
Вибілюють навиворітніст(ь)егон папороті.
Персональна нестримновирваність.
Слиною на звороті.
Долонь роздертості.
Навиворіт.
На звороті.
На роті.
Скотчі крикозаліплені.
Скотчі ковтками неспинені.
Уздовж, упоперек, навздогін, гли-бо-ко.
Кохаючисьсамимиспинами.
На кухні збігломоко.
Скотчі.
Кохаючись на кухні.
Навздогiн.
Молоко.