«…Діла рук наших виправ і в ділах наших допомагай нам…»
(Пс. 89:17)
А погляд значить більше, ніж слова –
Своїм безумством мене він погубить.
На докори сумління не зважай –
Бо щиріше ніхто вже не полюбить…
А ти до мене хоч у сон прийди –
Заглянь у мої виплакані очі.
І слів мені ніяких не кажи,
Бо тоді мене назавжди покине спокій.
23 жовтня 2013 року
Близько 18.30
М. Івано-Франківськ