Лише вітер здатний розігнати всю важкість думок
Розвіваючи в повітрі волосся
Лише вітер може рухати стійкість дубових гілок
А може здалося?
Може то не вітер, то самі гілки
Кричать і все рвуться на волю
Дерева помирають стоячи
Громіздким, не знаним людиною болем
Вітер бушує і мчить
Він знає - попереду воля
Вітре, зупинися на мить
Заспокой душі моєї море