Летіли літаки
Небом твоєї душі
Коли ти спав
А місяць тебе колисав
Пігулки щастя
Ти і я разом
І ніжні очі-океани
Сніг топили за вікном
Солодкі вуста
Мурашки по тілу
І хто що там каже?
Байдуже
Летіли літаки
Твої, мої крила
Не втратити б тебе
За вітром підняті вітрила