Кожна жінка -то справжня чаклунка;
Так ведеться із віку у вік:
Бо в таку ж бо малесеньку сумку
Стільки впхати б не зміг чоловік!!!
...Я оце нещодавно у свято
Ридикюль привела до ладу,
Щоб можливо було відшукати
Те, що в нього,про всяк,покладу...
Чоловіка б ви бачили очі,
Коли я почала діставать
Гаманець,дві хустинки дівочі,
Два пакета,цукерок із п*ять;
Ручку, стержень,червону помаду,
Олівець косметичний і лак,
Плитку пористого шоколаду,
Люстро, гребінь, ліхтарик, "Тік-так";
Ще рожеву помаду,серветки,
Записник, пару дисків (компакт),
Щітка (одяг щоб чистить), таблетки,
І якийсь телефонний контакт...
А ще -ножиці,пилочку,флешку,
Візитівки, листівку, п*ятак...
О! Це -донці купила сережки,
А це- жуйка (лимонна на смак)...
Знов помада (блискуча ,сунична),
Пудра ,пластир, заколка, брелок,
Книжка...ну...для жінок...еротична...
Так...парфуми,намисто, шнурок....
І ще купа потрібних дрібничок...
Як вмістились? Не знаю й сама...
Тільки знаю,що сумок подібних
У жіноцтва планети ще тьма!...
В ридикюль заховати все можна,
Що у жінки лежить до душі…
Тут помада, цукерки і ножик,
Фарби, тіні і карандаші…
Її любе люстерко й серветки,
Туалетний папір і банан,
Два болти для старої розетки,
Ключ старий, що відкрив чемодан.
Із десяток волоських горіхів
І в коробочці сім момпасьє,
Люба лялька для виклику сміху,
І багато чого там ще є…
А про чоловічі кишені, як?
Любов Ігнатова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Чолвічі кишені -як місяць уповні:
В них мільйони дібничок є завжди "про всяк".
Там -ключі,телефон,цвях,зароблені "кровні",
Записник, візитівка, щасливий п*ятак,
Цигарки,запальничка,ключі від машини,
Є адреса (уже й не згадає-чия),
І шматочок незвичний якоїсь цеглини,
І ліхтарик маленький,що гарно сія...
Я не буду приводити тут повний список,
Бо є речі інтимні-не варто всім знать...
Ну хіба що ,згадаю про пару ірисок...
Ну,Віталій, здала я цю тему на п*ять?
Поки дочитала до кінця, пішла кругом голова - я шокована кількістю мотлоху в жіночому ридикюлі ЛГ
Навіть не знаю, як реагувати, чи дивуватися, чи реготати
Любов Ігнатова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00