Ось новини по „Новому”,
А на „Інтері” весна.
„2+2” і тут все знову –
Чоловіча маячня.
Знов я бачу телевізор,
Тобто так, „ICTV”.
„Факти. Спорт” ідуть о восьмій,
Щось розслідують „Менти”.
„ТСН” є завжди перші –
Перша кнопка на пульті′.
Цей перелік нескінченний,
Бо канал і за каналом
Кожен день ми у житті
Проживаєм тисячі:
І миттєвості весни,
І миттєвості зими.
Тут кохання, розпач, муки
І рецепти на сніданок.
Та ніхто не відміняв ще
Добрий, добрий, добрий ранок.
Телевізор не навчить,
Телевізор не розкаже.
Не забувай, що є життя,
Де все не так, де все інакше.