Літо, зелень, квіти, трави,
Відпочинок, море, справи,
Дім, робота, дім, сім’я,
Спека, сонце і вода,
Знов робота, дім, родина,
Не одна тяжка година,
Дощ, асфальт, маршрутка, ти,
Крісло, стіл, комп’ютер, біль,
Голова, спина і руки,
Порошки, таблетки, муки,
Діти, іграшки і крики,
Голова і знову ліки,
Ліжко, лампа і снодійне,
Тут і ранок знов не вільний,
Шеф, робота і зарплата,
Радість, чарка, там і сварка,
Крики, гомін, дорікання,
Ліжко, унітаз, їдальня,
Сон, рассол і похмєлуха,
Знову чарка, радість друга,
Сварка, сварка, знову сварка,
День, неділя, місяць, мир,
На столі салат і сир,
Вечір, відпочинок і кіно,
Діти, дім, родина, всьо.
ID:
455347
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 19.10.2013 14:53:58
© дата внесення змiн: 19.10.2013 14:53:58
автор: Gnilutska
Вкажіть причину вашої скарги
|