Я закоханий в осінь
В тихий шелест лісів
Глянув я в даличінь
Туман гаєм сивів
Вечір скоро настане
Заховається сонце красне
Місяць землю огляне
Й навкруги все засне
Зашумить вітерець
Листя з дуба зриває
Затремтів яловець
Моє серце він крає
Я закоханий щиро
В ті мотиви дощів
Що для мене так мило
ДарувАли свій спів