Я маю хист до малювання,
З мольбертом на етюди зрання,
Мені намалювати треба,
Дорогу, що веде до неба.
Зелений гай, щебечуть пташки,
Стежиною повзуть мурашки,
У небі ластівки шугають,
Хмарини крильцями гойдають.
Я так хотів вас здивувати,
Та мама кличе вже до хати,
Чека вечеря на столі,
Я казку додивлюсь у сні.