Проходять дні, проходять ночі
А побачити тебе все більше хочу
У очі подивитися і лишній раз сказати
Що буду завжди я тебе кохати
Самотній, без надії, але з коханням
Про тебе думати я починаю зрання
Твій образ перед очима майорить
А душа буз тебе, нестерпно все ж болить
Повідомлення від тебе завжди я чекаю
Дочекавшись радісно пісні співаю
Танцюючи з тобою моя душа радіє
І серце завжди потихеньку мріє
Щоб ніколи руку мою ти не відпускала
І життя своє мені навік віддала
Відкрийся трішки, прояви сміливість
Або до мене хоча б свою милість