Більше слів не можу вже сказати
Бо навчився болісно кохати
Буду мовчати цілу вічність я
І стихне з сумом наша вся земля
Навіщо ті слова, коли вони не мають змісту?
Краще шлятись, вічність, по нічному місту!
Дивитись на вогні, вслухаючись у тишу
А може підкорити оту найвищу кришу.
Самотність - це найкраще на землі
Тебе ніхто не залишає у вонючому гімні
За життя хапаєшся двома руками
І ще ніхто у ВК не присилає спати
Більше слів не можу я сказати
Бо хочу вічно я самий гуляти.
Більше нікого вже не буду я кохати
Бо треба за людиною увесь час дбати.