Розчиняюсь у вулицях...
замерзлих вікнах,
дихаю паром на сонце.
Руки мерзнуть
Анітрохи не шкода рук,
слухаю серце.
о...ти прийшов,
а тепер побігли!
Зриває дах свідомості.
Я тебе малюю.
Біжи картинно,
щоб було гарно,
або забий.Вип"ємо?
потім сфоткаєм.
"А як же картина?"-
питаєш.
А що картина
"колись ще намазяю"
"не маж"-відрізав
Ти йдеш.Пішов.
Почула змерзлі руки,
закурила холодне повітря.
Не хочеться пити.
Малюю.