Я розкажу про дівчину Світлану
Яка завжди підтримає усіх
Натура в неї наче Богом дана
В її душі завжди лунає сміх
Вона неначе квіточка весняна
Цвіте й дарує радість навкруги
Скажу одне – ця дівчина Світлана
Підтримає усіх й мене завжди
Тобі я хочу Свєта щось сказати
Бо ти одна така на світі є
Багато щастя хочу побажати
Щоб щастя те завжди було твоє
Зі всіх дівчат яких хотів би мати
Я хочу щоб були такі як ти
Бо ти як схочеш можеш все пізнати
Бажаю тобі завжди так цвісти
І твої очі,ніжні та ласкаві
Відблискують з них щирі промінці
Подивлюсь в них,і мені вже цікаво
Яка усмішка буде на лиці
Про тебе й про твою струнку фігуру
Багато розказати можу я
Про вдачу і веселу ту натуру
Душа з якою тішиться моя
Скажу тобі красива ти й чарівна
Така з якою весело мені
З тобою не зрівняється царівна
Приємно я надіюся тобі?