Життя складне,хоч як ним не крутити
Хоч як би жив-та все одно не так
І долю не зумієш ти змінити
Ти хочеш вбік-вона ж бо навпростак
Свій шлях обрати,не легко і не важко
Лиш треба думать,де й куди ідещ
Хтось вже привик,і смак життя взатяжку
Вдихає бо життю немає меж
Але не все так просто як здається
Життя прожить-не річку проплисти
Тобі бо сумно,а воно сміється
І збоку каже:"Що тебе спасти?"
Життєві правила виконувати треба
Й тим більше що їх створюємо ми
І з Богом жить не лиш коли потреба
А завжди й бути чесними людьми
Я знаю що важке життя буває
І сіль бува на ложці,а не мед
Але хто про добро не забуває
Тому до рук не прийде пістолет