Біловоддя – Країна жадана,
Пошукай – ти її не знайдеш,
На землі, в глибині океану,
Вище хмар – марно світ обійдеш…
.....
Над Озером Білим – тумани білі,
Мерещаться брами могутні стіни,
Хитаються вежі , вікна спітнілі.
І всюди тіні, тіні, тіні….
Над Озером Білим летять лелеки,
Звідкіля, навіщо, і як далеко ?
Крізь браму Неба тисячі літ
Дитячі душі несуть у Світ !
Там знялися до неба дзвінниці,
Дзвоном будять душу мою.
Біле Озеро, Білі Криниці,
Мов загублений вхід до раю…
.....
Біловоддя, мов казки омана,
Та у казки щасливий кінець,
Якщо з Світлом душа поєднана,
Знайде вхід – перемоги вінець !