Я живу,і ти живеш
Я помру,і ти помреш
Та якщо попадеш в рай
Мене з собою зебереш?
Стежка прямо повела
Й десь далеко забрела
Йти по стежці чи не йти?
Йти я вибрав і вона,
десь далеко завела
Сміх продовжує життя
Гріх веде нас в небуття
Та найкращі в світі ліки
Просто вірить в каяття
В світі віра лиш одна
Бог і Біблія сповна
Допоможуть жити мирно
Просто вірте у Христа
Якщо хочеш,то живи
Треба плавати-пливи