А ти піди тихо.Мовчки.
Без зайвих розмов, виправдовувань. Без спогадів 'як було добре разом'.
Піди з першім осіннім дощем, мов необачно опале листя під холодним вітром.
Пам'ятай найкраще...
Теплі обійми на березі моря.
Ніжні слова, що зігрівали у холодні вечори.Такі нестерпно далекі від тебе.
Надзвичайно короткі дні проведені разом.
Останній поцілунок.
Останні обійми.
Останнє 'кохаю'.
Кохання не терпить ревнощів та гордині.Не всупереч і не за щось.Кохання - це щастя знати , що щасливий він.Кожного дня.
Мої сльози підуть з дощем 26.09 , але це сльози радості та вдячності за всі дні ,що ти був у моєму житті.За всі подаровані емоції та відчуття.За силу і впевненість йти далі , але вже без тебе.
Все у житті колись закінчується.Люди йдуть і на їх місця приходять інші.
Я знайшла собі достойну заміну,тепер піду.Я не прощаюсь , я кажу дякую і ...до скорої зустрічі,мій друже.