може би з слів змайструвати си крила
може би з снів намалювати диво
може би може би але криво
а най може криво було б красиво
а може би з болі згорнути паперовий човен
а може би пустити на воду і плакати тихо
а може би набере води і втоне
а може би з ним і муки і стони
а може би я з краю скали пірнув в бездонне море
а може би але промокнут мої крила паперові
а може би красиво
ото дійсно красиво тонути на крилах
красиво накрило
тонути на крилах