Життя -- твій танок під наглядом камер
ти живеш, а не в чотирьох облізлих стінах помер
завжди лиш дивись на світлий бік медалі
адже в житті все буде чудово, наче в Далі з його вусами
Ти вийдеш на двір, лінійний вектор вулиці
розвалює стіни, погляд напружив -- тріснули вилиці
лйно на вулиці брудом притрусило, вступаєш щоразу
ламав пальці, з-під землі росли, прийдеш - постав у вазу
Подорослішав, пішов на роботу, не дійшов, побили битами
в батьків на шиї ноги скинувши сидів, тусив з хлопцями бритими
надто дружні відносини відштовхують, от і ти пішов від них
біль. життя під наглядом камер, очі печуть від нечитаних книг
Проте завжди будь корисним членом суспільства, думай позитивно
подивися відео, де твою дівчину троє в такт гойдають плавно
Знай, це доля, сиди і слухай телевізор, люби гроші
стакан на половину повний. хапай на плечі й тягни свою ношу.