той нещасний блідий грає мантрами мантрами Неба твого і Землі і моря синього
ти дослухайся, коли в тебе залишиться одне відчуття відсутності, ти гадатимеш мантрами, знайдеш їх на своїх долонях, в лоні тієї, котру любиш
прийми ці недаремні Дари міста із уст цього волоцюги
всотай це порожнє повітря навколо твоєї вулиці і цю порожнечу, яка сталася, щоб помістити в цьому тісному місті ще оці мантри
буде вже тобі нарікати
до ніг твоїх сипляться контракти, контракти в"язнів міста, неформалів, приїжджих, навіть провінціалок
а ти сприймаєш їх за листя в осінньому парку
задумайся
склади умови
і те наступне, що ти сприймеш за листок,
може стати твоїм контрактом
запорукою твоєї осені
бо зиму достатньо продихати
а осінь..
а осінь.....
коротше, вслухайся у ці мантри