Проходять дні щасливі
Проходять ночі мрійливі
Минають місяці сліз і смутку
Це як забути ту незабудку
Я по садах зелених піду
Когось тихо покличу, впаду
Мені присниться цей танець
Я назву його "коханець"
А ти тоді мені тихо сказав
Що не за мною ти сумував
Не мені хотів квіти дарити
І що вечора не мене любити
сниться день як ми зустрілись
і тихо в куточку тоді затаїлись
і поглд цих неймовірних очей
спалах красивих ще тоді ночей
заінтригувала твоя ухмилка
не думала що це всього помилка
Так красиво ти тоді говорив
і стільки проблем мені сотворив
Я відповідей тоді ухилялась
різко мінялась,остерігалась
сняться твої теплі руки
не забуду ті солодкі муки
дотик буду завжди памятати
і серед тисячі зможу впізнати
Я зникну серед чистого моря
Втоплюсь серед тихого горя
І завжди закрию ту біль у душі
Яку спричинив ти не тільки мені!