Рожевий ангел моїх снів,
Обійми мене крилами,
Ти навпроти мене сів,
Я для тебе ллю фіами.
Рожевий ангел , захисти
Від незлагоди із долей,
Світло й радість принеси
На моє життєве поле.
Легкий шурхіт твоїх крил,
Блиск рожевий душу гріє,
Неземних володар сил,
Я молюсь тобі, як вмію...