Ти б могла стати для нього жінкою з якої він малював б портрети ,
ліпив чудесні скульптури ,надихався й співав пісні
про чудову музу і тільки про б про тебе були всі куплети ,
і тільки б для тебе запалював в серці всесильні вогні..
Ти б могла стати для нього жінкою для якої всі зорі дрібниці ,
для якої обійми були б надійні ,щирі й міцні
і беріг би тебе від інших ,бо ти сонце в його самотній темниці ,
й напевно готував би щодня сніданки у постіль смачні...
Ти б могла стати для нього жінкою ,що забрала у нього частину
і створила життя ,як то кажуть ,зовсім нове ,
ти б підносила його на небо неначе легеньку хмарину ,
та казці не бути ,бо серце твоє дубове...