Це літо дихає мені у спину.
Не люблю черг,
Не люблю ліктів в лікті
Як в душу кігті
І хочеться бігти.
Та літо штовхає мене,спішить,
Жадає, показує і виказує.
Але мовчить. Поки що.
Як в пантомімі.
Воно міряє мені пульс,
Тисне кнопку на пуск,
Не дає почистити кеші
І я як в треші
(добре,що хоч не в креші).
Собі дивуюсь:
Завжди відвертаюсь,
А тут -повертаюсь і
Пригощає мене літо
Малиново-грейпфруктовим фрешем.
Львів 2013