Розворот кругом, я знову на місці
Вперед, назад нема куди
Праворуч, ліворуч - помилка
Стою де стояв
Дивлюсь у небо
Мені нічого не треба
Поштовх у спину
Удар у живіт
Пропало небо
Хтось каже мріяти не треба
Це всього лиш справа лінивих
Слів не кидаю
Гостро глянув у очі
І знову у небо
Як хочете вбити
То робіть це повільно
Я вас не чую
Моя душа на місці
Поле не поле, площа не площа
Повно люду навколо кричать божевільний
Мені не до них
Вони не бачать кінця
Беруть в руки каміння
Не помічають вогонь
Який падає з неба
Його вже нема
Вмерла земля