Ти бачиш дівчину з цицьками,
Відразу кажеш їй "люблю".
Вона ведеться і, поки немає вдома мами,
Доказує тобі любов свою.
Все, вона тобі вже не потрібна
І ти шукаєш нову "жертву",
А нерви в неї не залізні,
Лежить у ванній майже мертва.
У неї по щоці тече сльоза,
А ти вже трахаєш нову дівицю.
Тобі все похуй, нова поза
І лапаєш її за голі циці.
В свої 15 вже бабій.
Цигарка "marlboro" в руці,
Чимпоміцніш напій -
Забути все, що на думці.
Мені казав "люблю", "кохаю".
Хотілось вірити словам...
Та я про тебе все вже знаю.
І не надійся, я тобі не дам!