Я порівняю тебе з вітром:
таким сильним і стрімким,
таким холодним й теплим водночас
таким ніжним й грубим,
Як і ти у мене!
Я порівняю тебе з морем:
таким великим й неосяжним,
таким спокійним і бурхливим,
таким пестливим і страшним.
Таким як і характер в тебе!
Я порівняю тебе з літом:
таким приязним й веселим,
таким зеленим й голубим,
таким п'яним і гірким.
Таким як і ти мій любий.
Я порівняю тебе з киснем:
таким потрібним і жаданим,
таким безмежним й невловимим,
таким чистим і п'янким.
Як і вуста солодкі в тебе.
Я порівняю...
P.S. Присвячую "Йому" В.О.