Люлька миру. Трійливий дим.
Нікотин гуком ката:"на страту!"
Народити в собі Гайявату
Означає згубитись во всіх.
І до ніг припадати прожогом,
І фатигу, ту скригу, в сховок...
Авраамовий смир... Без відмовок
У жертовну вдягаєшся тогу.
Поки крутить життя карусель,
Дю Солей запозичує трюки.
Поки націй натягнуті луки.
Проти ЕГО іди на дуель.
Хай останній в єстві з могікан
Б’є на сполох про цю гірковтрату…
Народити в собі Гайявату
Означає згубитись во всіх…