Ви послухайте десь там співає пташка
Це моя ? Чи ваша?
Хто ті почуття закрив у клітку
І напевно вже відкриє вже улітку
Недіждусь я літа я тепер поставлю собі мітку
Розтоплю я вогонь буяння
І вже знову тут пісні до рання
Каламбур стосунків віртуальних
Що забракло квітів візуальних
Та хіба для мене цей обман
Я не всмилі дарувати вам роман
Бо він зшитий павутинням й там
Вже узори сумніві цвітуть
Та у продаж тепер це не беруть
Та й навіщо вам ця тканина з суму і дощу
Я собі розваги не прощю
Слухайте як там співає пташка
Це вже точно не моя, а Ваша!)