Незрозуміле слово
Незвідане думок твоїх
Бо ти уміло так ховаєш їх
Напевно сумніваєшся у прихотях, бажання
Тому і невідома суть признання
Недописана фраза сказання
Загадкові із натяком написання
Тому і сумнів гонорує
Бо він незнає симпатії свої чи імпонує
Чи хоче спілкування ? Чи може просто флірт банальний
Чи цей "Привіт" комусь жаданий
Несміло гуляє по клавіатурі
Ніхто незнає чи атм чекають його і цього ждуть
Що там ховається в чужій натурі
таке прикольне і меленьке слово
Та я чекаю саме цього
Банального та щирого "Привіт"
Напевно вже бажання склали звіт